Ana içeriğe atla

True Beauty Dizi Yorumu

True Beauty Dizi Yorumu

Herkese Merhaba!Bugün yeni final yapan True beauty dizisinden bahsedeceğim.
Konusu: Dizi, görünüşü konusunda kendine güveni olmayan ve kendini güzel göstermek için makyaj yapan Lim Joo-Kyung'un hikâyesini konu almaktadır. Kalbinde derin bir yara ile yaşayan Lee Soo-Ho ile karşılaşır. Sırlarını birbirleri ile paylaştıkça olgunlaşırlar.
Dizi Hakkındaki Düşüncelerim: Dizinin Güney Kore'deki güzellik algısını çok güzel anlatmış bence. Korelilere göre gözlüklü ve sivilceli insanlar çirkindir. Aşırı saçma bir düşünce bence. Dizideki Lim Joo Kyung karakteri sırf bu görünüşü yüzünden zorbalığa uğruyor. Bu yüzden kendini makyaj yapmaya adıyor ve okulunu değiştirmek zorunda kalıyor. 
Karakterler:
Lim Joo Kyung: Lim Joo Kyung küçüklüğünden beri görünüşü yüzünden dalga geçilmiş birisi. Diziyi izlerken Lim Joo Kyung'a sarılıp çok güzelsin ve değerlisin demek istedim. Özgüveni insanlar yüzünden o kadar düşük ki birinin ondan hoşlanabileceğine inanamıyor bile. 
Lee Soo Ho: Lee Soo Ho hem sinir olduğum hem de çok sevdiğim bir karakter oldu. Lim Joo Kyung ile sevgili olmadığı halde sürekli kızı sorgulaması hiç hoş değildi. Gerçi sevgili olsalar böyle sorgulaması hoş değil neyse. Ama dizi boyunca kızımızı korudu ve her türlü halini sevdi. Aşk böyle olmalı zaten. Ayrıca Cha Eun Woo'nun oyunculuğunu ne kadar geliştirdiğinden bahsetmezsem olmaz.
Han Seo Joon: Geldik canım 2. erkeğimize. Dizinin senaristi bu karakteri 2. erkek yaparken ne düşünüyordu acaba çok merak ediyorum 😒. Dizi boyunca acı çekmesini izledik resmen. Han Seo Joon karakteri ile Soo Ho eskiden çok yakın arkadaşlarmış ama bir olay yüzünden araları bozuluyor ve konuşmamaya başlıyorlar. Dışarıdan soğuk gözükse de aslında çok iyi birisi. Dizide Lee Soo Ho ve Han Seo Joon arasındaki bromance sahneleri çok eğlenceliydi. Lim Joo Kyung ile olan sahnelerinden daha çok beğendim. Bu karakteri canlandıran Hwang In Yeop oyunculuğa daha yeni ve geç başlamış olsa da gerçekten harika bir oyunculuğu var. Çok gerçekçi oynuyor. Kendisine aşık oldum resmen.




o bakışlar...
Dizide çok fazla klişe sahne var ama bu sahneleri izlerken sıkılmıyorsunuz. Ayrıca dizide çok fazla komik sahne var. Ben hayatımda hiçbir dizide bu kadar gülmemişimdir herhalde. Eğer moraliniz bozuksa ve mutlu olmak istiyorsanız bu diziyi açıp izleyin bence.
Soo Ah ve Tae Hoon çifti dizide en sevdiğim çiftlerden biriydi. Çok tatlı ve samimilerdi.
Is fhat true? Yes, Okey Dokey 😂
Bromance sahneleri:



Moon Ka Young'un ikisiyle de çok yakışması...
Soo jin dizide hem çok üzüldüğüm hem de çok sinir olduğum bir karakter oldu. Babası yüzünden üstünde çok fazla baskı var. Bu yüzden çok hırslı bir kız.
Greyfurt çiftimiz 😍
Son olarak, hiçbir zaman başkalarının düşünceleri yüzünden kendiniz değiştirmeyin. Nasıl olmak istiyorsanız öyle olun. Sivilceli ya da gözlüklü olmanız çirkin olduğunuz anlamına gelmiyor.
'You decide your own worth. If you are confident no one can touch you'









 






















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dating in the Kitchen Dizi Yorumu

Dating in the Kitchen Dizi Yorumu  Herkese merhaba! Bugün Dating in the Kitchen dizisinin yorumuyla karşınızdayım. Konusu:  Zijing Hotel'de şef yardımcısı olarak çalışan Gu Sheng Nan, hayallerini gerçekleştirme yolundaki bir kadındır. Fakat yaklaşmakta olan devralımı yüzünden işinden olabileceğini öğrenir. Daha da kötüsü, talihsiz bir yanlış anlama, onu yakında patronu olacak keskin dilli CEO'su Lu Jin'i yanlış tarafına götürür. Zijing Oteli'ni kınamaya hazır olan Lu Jin, Sheng Nan'ın yaptığı yemeği deneyince fikrinden vazgeçer. Lu jin Sheng Nan'ın yemek becerisinden etkilenir ve yeteneğini hemen fark eder. Yemek sevgisini paylaşan bu beklenmedik çift, onları hiç beklemedikleri bir yere götüren bir bağ kurmaya başlar. Karakterler: Lu Jin:  Lu Jin bir sürü otel sahibi bir CEO'yu canlandırıyor. Lu Jin karakterini izlerken aklımdaki düşünce şuydu: Böyle birisi gerçek hayatta da olabilir mi?. Cevabı muhtemelen hayır 😂. Her yönden mükemmel birisi. Dizide Shen

Space Sweepers Film Yorumu

Space Sweepers Film Yorumu Konusu: Film, bir uzay gemisinde yer alan mürettebatın etrafında dönmektedir. Tae Ho kızını kurtarmak için her türlü işi yapmaktadır. Sun-Jang tarafından yönetilen ve uzay çöplerini toplayarak geçimlerini sağlayan bir uzay gemisinin pilotu olarak çalışmaya başlar. Ancak bir gün, karşılarına tüm evrenin istediği bir robot çıkar. Film hakkında düşüncelerim: Filme bayıldım. Filmin efektleri, oyuncular her şey harikaydı. Filmin uzayda geçmesi daha da ilgi çekici kılıyor. Ayrıca Song Joong Ki'yi uzun zaman sonra  ekranlarda görmek çok güzeldi. Karakterler: Tae Ho(Song Joong Ki): Tae Ho uzayda kaybolan kızını kurtarmak için para toplayan, her türlü işi yapan birisi. Çok tatlı bir karakterdi. Song Joong Ki bu karakteri çok iyi oynamış. Yine beni şaşırtmadı. Kızı ile olan sahneleri çok güzeldi.  Sun Jang: Kaptan Sun Jang eskiden bir mühendis olan ama bir olay yüzünden işini bırakıp uzay temizlikçisi olmaya başlayan birisi. Sun Jang akıllı ve güçlü bir kadın. Ne