Ana içeriğe atla

En İyi Yabancı Dizi Önerileri

en iyi yabancı dizi önerileri

 Herkese merhaba! Bugün sizinle favori dizilerimi paylaşacağım.

1-Moon Lovers:


Konusu: Hikaye, Goryeo rejiminin erken dönemlerinde geçmektedir. Modern çağda yaşayan 25 yaşındaki Hae Soo tam güneş tutulması yaşandığı sırada zamanda geri gitmek suretiyle kendini Goryeo döneminde bulur ve Wang Hanesi'nin prensleri arasındaki çatışmalar ve mücadeleler arasında kapana kısılır. Orada diğer insanların korkudan titremesine sebep olan Wang So ile tanışır. 

Moon Lovers neredeyse her kdrama severin izlediği bir dizidir eminim. Herkesin kanayan yarasıdır tabi bi de o var 😂. Öncelikle dizinin oyuncu kadrosu mükemmel. Oyunculuklar harika. Başroldeki Hae So karakteri çok cesur bir karakter. Söylediklerinin arkasında duran güçlü bir karakter. Dizide hem ağlayabilirsiniz hem de gülebilirsiniz. Size her türlü duyguyu yaşatabilecek bir dizi kısacası.



2-Strong Woman Do Bong Soon: 

Dizi fazla derecede bir fiziksel güce sahip Do Bong Soon ile bir oyun şirketinde CEO olan Ahn Min Hyuk arasındaki aşkı anlatıyor.
Strong Woman Do Bong Soon klişeleri yıkan bir dizi bence. Kim demiş her zaman erkekler kadınları kurtarıcak diye? Dizi aynı zamanda kadınlara yapılan ayrımcılıklardan da bahsediyor. Dizide aynı zamanda benim en sevdiğim oyuncu olan Park Hyung Shik oynuyor. Onun başrol olacağını öğrendiğimde ben bu diziye aşık olucam kesin demiştim.Öyle de oldu😏 Ahn Min Hyuk karakteri Do Bong Soon'u çok güzel seviyor.

İkinci erkeklerin kralı Jisoo'muz 😁
Welcome to Waikiki:

Dizi hayalleri beraber bir film çekmek olan Kang Don-Goo, Lee Jun Ki, Bong Doo Shik adlı Waikiki konuk evini işleten arkadaşların yaşadıklarını anlatıyor. Bir gün, kucağında gizemli bir bebek ile bekar bir anne karşılarına çıkar.
Bu dizide sürekli gülmeniz garanti söyleyeyim. Mutsuz olduğunuzda modunuzu hemen yükseltebilir. Hayatımda en çok güldüğüm dizilerden biridir. 


Gife 10 saniye baktığınızda kençana kençana demeye başlıyorsunuz 😂
Meteor Garden:
Konusu:Dong Shancai ülkenin en iyi okullarından birine girme hakkı kazanır ve orada F4 grubuyla karşılaşır: Dao Ming Si, Hua Ze Lei, Xi Men, Mei Zua.
Meteor Garden Güney Kore'deki meşhur Boys Over Flowers dizisinin Çin versiyonu. Ben Çin versiyonun daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bu dizide  duygular daha iyi yansıtılmış oyuncular tarafından. Meteor Garden aynı zamanda  benim izlediğim ilk Çin dizisi. Dizinin konusu çok klasik olsa da oyuncular duyguları çok güzel yansıtmış, bu yüzden izlerken sıkılmıyorsunuz.
Goblin:
Konusu: 
Bir Goblin olan Kim Shin sevdiği birçok insanın ölümünü görmüştür ve ölümsüz hayatını sonlardırmak istemektedir. Bunun için de insan bir geline ihtiyacı vardır ve yüzyıllardır bir goblin gelini aramaktadır. Bir gün, hafıza kaybından muzdarip olan bir ölüm meleği ile tanışır ve birlikte aynı evi paylaşmak zorunda kalır.
Bu diziyi o kadar çok seviyorum ki size kelimelerle anlatamam. Lise 2. sınıftayken güncel olarak izliyordum ve takıntılıydım diziye resmen. Bu yüzden arkadaşım bana goblin diye hitap eder hala. Dizideki oyunculuklar harika. Hepsi oynarken rolü yaşıyorlar.
Friends:



Konusu:20'li yaşlarda, New York şehrinde yaşayan 6 arkadaşın yaşadıklarını anlatıyor.
Friends dizisini izleyen neredeyse herkes bu grubun arkadaşlığına özenmiştir eminim. Çok fazla uzatmadan izleyin ve izlettirin diyorum.


Alexa and Katie:

Konusu: Alexa bir kanser hastası. En büyük korkusu okuldaki herkesin kanser hastası olduğunu öğrenmesidir. Alexa, bu zor günleri ailesi ve en yakın arkadaşının desteğiyle geçirir. Birlikte her şeyin üstesinden gelmeye hazırdırlar.
Bu dizi hakkında sevdiğim şeylerden biri genelde kanser hastası olan birinin olduğu dizilerde ve filmlerde daha çok aşk üzerinde durulur ama bu dizi arkadaşlık üzerine ve aşk çok az var. Başka bir sevdiğim yanı da çok duygusal olmaması. Alexa ve Katie'nin arkadaşlığı harika. Birbirlerini her zaman destekliyorlar.

Benim favori dizilerim bu kadardı umarım beğenmişsinizdir👋

























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

True Beauty Dizi Yorumu

True Beauty Dizi Yorumu Herkese Merhaba!Bugün yeni final yapan True beauty dizisinden bahsedeceğim. Konusu:  Dizi, görünüşü konusunda kendine güveni olmayan ve kendini güzel göstermek için makyaj yapan Lim Joo-Kyung'un hikâyesini konu almaktadır. Kalbinde derin bir yara ile yaşayan Lee Soo-Ho ile karşılaşır. Sırlarını birbirleri ile paylaştıkça olgunlaşırlar. Dizi Hakkındaki Düşüncelerim:  Dizinin Güney Kore'deki güzellik algısını çok güzel anlatmış bence. Korelilere göre gözlüklü ve sivilceli insanlar çirkindir. Aşırı saçma bir düşünce bence. Dizideki Lim Joo Kyung karakteri sırf bu görünüşü yüzünden zorbalığa uğruyor. Bu yüzden kendini makyaj yapmaya adıyor ve okulunu değiştirmek zorunda kalıyor.  Karakterler: Lim Joo Kyung:  Lim Joo Kyung küçüklüğünden beri görünüşü yüzünden dalga geçilmiş birisi. Diziyi izlerken Lim Joo Kyung'a sarılıp çok güzelsin ve değerlisin demek istedim. Özgüveni insanlar yüzünden o kadar düşük ki birinin ondan hoşlanabileceğine inanamıyor bile. 

Dating in the Kitchen Dizi Yorumu

Dating in the Kitchen Dizi Yorumu  Herkese merhaba! Bugün Dating in the Kitchen dizisinin yorumuyla karşınızdayım. Konusu:  Zijing Hotel'de şef yardımcısı olarak çalışan Gu Sheng Nan, hayallerini gerçekleştirme yolundaki bir kadındır. Fakat yaklaşmakta olan devralımı yüzünden işinden olabileceğini öğrenir. Daha da kötüsü, talihsiz bir yanlış anlama, onu yakında patronu olacak keskin dilli CEO'su Lu Jin'i yanlış tarafına götürür. Zijing Oteli'ni kınamaya hazır olan Lu Jin, Sheng Nan'ın yaptığı yemeği deneyince fikrinden vazgeçer. Lu jin Sheng Nan'ın yemek becerisinden etkilenir ve yeteneğini hemen fark eder. Yemek sevgisini paylaşan bu beklenmedik çift, onları hiç beklemedikleri bir yere götüren bir bağ kurmaya başlar. Karakterler: Lu Jin:  Lu Jin bir sürü otel sahibi bir CEO'yu canlandırıyor. Lu Jin karakterini izlerken aklımdaki düşünce şuydu: Böyle birisi gerçek hayatta da olabilir mi?. Cevabı muhtemelen hayır 😂. Her yönden mükemmel birisi. Dizide Shen

Space Sweepers Film Yorumu

Space Sweepers Film Yorumu Konusu: Film, bir uzay gemisinde yer alan mürettebatın etrafında dönmektedir. Tae Ho kızını kurtarmak için her türlü işi yapmaktadır. Sun-Jang tarafından yönetilen ve uzay çöplerini toplayarak geçimlerini sağlayan bir uzay gemisinin pilotu olarak çalışmaya başlar. Ancak bir gün, karşılarına tüm evrenin istediği bir robot çıkar. Film hakkında düşüncelerim: Filme bayıldım. Filmin efektleri, oyuncular her şey harikaydı. Filmin uzayda geçmesi daha da ilgi çekici kılıyor. Ayrıca Song Joong Ki'yi uzun zaman sonra  ekranlarda görmek çok güzeldi. Karakterler: Tae Ho(Song Joong Ki): Tae Ho uzayda kaybolan kızını kurtarmak için para toplayan, her türlü işi yapan birisi. Çok tatlı bir karakterdi. Song Joong Ki bu karakteri çok iyi oynamış. Yine beni şaşırtmadı. Kızı ile olan sahneleri çok güzeldi.  Sun Jang: Kaptan Sun Jang eskiden bir mühendis olan ama bir olay yüzünden işini bırakıp uzay temizlikçisi olmaya başlayan birisi. Sun Jang akıllı ve güçlü bir kadın. Ne